sábado, 30 de enero de 2010

Dependents a Escena

Hola amics/amigues:

Després de l’èxit que va tindre l’acte “Dependents a Escena” a Cocentaina, la plataforma ha decidit difondre’l per tots els pobles de la comarca i, per això, ha previst, per al diumenge dia 7 de febrer a partir de les 11hores, realitzar-lo al Centre Cultural de la localitat d’Ibi.

Aquesta vegada estarem recolzats per moltes associacions del poble com ADIBI que volen col·laborar amb nosaltres realitzant una fireta amb tallers per als xiquets. A banda de la projecció del curt­metratge “La marxa taronja” de Susana Hidalgo i l’escenificació de l’obra musical “Dependents” del compositor José Rafael Pascual per part del grup amateur “Faula Teatre”, comptarem amb la col·laboració de l’actor alcoià Xavi Castillo i, com no podria ser d’altra manera, ens faria molta il∙lusió comptar amb la vostra presència.

D’aquesta manera, els dependents de les comarques de L’Alcoià- El Comtat, volem continuar reivindicar, davant la societat la falta d’aplicació i eficàcia de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en Situació de Dependència, que encara estem patint a la Comunitat Valenciana.

Tots junts hem de fer un gran esforç per sensibilitzar i visualitzar davant la societat l’existència de les persones dependents i la realitat que viuen en el dia a dia. A més, és important que donem a conèixer a tota la societat les accions que la Plataforma ve desenvolupant pràcticament des que s’aprovara la Llei.

Vos adjuntem el cartell promocional de l'acte per a que li doneu la màxima difussió. Vos agrairem la vostra assistència.

Us esperem!!!

No hay comentarios: